nuffang

pembolg himpunan terbaik ini memohon kerjasama pembaca blog supaya mengabaikan iklan yang tidak menutup aurat dan seakan dengan ye..

TAJAAN HIMPUNAN TERBAIK

Sabtu, 29 Januari 2011

perodua bezza

Selain daripada Pameran Kereta Konsep Proton yang bertemakan “Proton Pahlawan”, Perodua juga turut sama mempamerkan kereta konsep keluaran mereka sempena Kuala Lumpur International Motor Show (KLIMS) tahun ini. Produa menampilkan kereta masa depan yang dinamakan Bezza.
Jadi sekali lagi untuk tatapan sendiri dan untuk perkongsian bersama (jika ada yang berminat melihatnya), saya kongsikan gambar Perodua Bezza yang menarik.
Gambar Produa Bezza

Menariknya, Perodua Bezza memang menampilkan kenderaan masa depan sesuai dengan teknologi semasa di Malaysia. Reka bentuk luaran yang menonjolkan kelainan berbanding model yang ada sekarang serta ciri-ciri dalaman yang serba elegan serta dilengkapi dengan teknologi digital untuk komunikasi dan hiburan pasti akan menjadi daya tarikan kereta ini.
Gambar Produa Bezza
Gambar Produa Bezza
Gambar Produa Bezza
Gambar Produa Bezza
Dan yang lebih membanggakan lagi, teknologi Bezza adalah 100% hasil kreativiti dan kerja jurutera tempatan. Memang tidak sabar untuk melihat Perodua Bezza bergerak di atas jalan raya dan parking di garaj sendiri.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...